hits

SOMMERKLIPP!

Hei mandag, hei ny uke og hei nye muligheter!

I starten av mai tok jeg med Håkon til frisøren fordi Håret hans hadde blitt så langt og jeg fikk samtidig høre at han så ut som en jente, haha. Og som mor ville jeg selvsagt ikke at folk skulle tro han var jente når han er gutt! Derfor fikk han sitt første hårklipp da.Her er første bildet etter første hårklipp som gikk så overraskende bra. Jeg var imponert over at vesle guten min klarte å sitte i ro på fanget mitt i de 10 min det tok.

I dag tenkte jeg rett og slett at han skulle få klippe seg igjen. Selv om det er bare 2,5 måned siden sist har håret vokst ganske så mye. Og nå når det er sommer og alt så skal han få slippe å ha langt hår i pannen og i nakken. Så da var vi innom frisørsalongen på Valderøya der vi var sist. Selve klippen tok 10 min i dag også, men Håkon var litt utolmodig og det var vanskelig for han å sitte stille. Han satt på sin egen frisør stol i dag med et lite ratt på, men han skulle ikke kjøre noe bil.. Jeg stod hele tiden ved siden av han, han han fast slik at frisøren ikke skulle treffe ører osv. Men sommer sveis ble det og nå er guttungen klar for å dra på sommerferie!

Ble han ikke fin? Mammas lille god gutt selv om du holdt meg våken i flere timer i natt også..

God mandag ønskes til dere <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sjomannsfrue

sjomannsfrue

32, Ålesund

Mamma til verdens beste gutt Håkon og venter en liten gutt i august. Vi bor like utenfor Ålesund. Sykepleier av yrke og sjømannsfrue!

Kategorier

Arkiv